skip to Main Content
Kaszoja Fesztivál 2017

Kaszoja Fesztivál 2017

Egy hely, ami összeköt – ez a kaszojai ifjúsági tábor, ahol közel másfél évtizede rendezik meg minden május elsején az Aradi Magyar Ifjúsági Majálist. Ez egyébként az erdélyi magyar ifjúsági fesztiválok amolyan szezonnyitó rendezvénye, a szabadban eltöltött első tavaszi hétvége. A Zarándi-hegység egyik távol eső tisztás kiváló alkalom a kikapcsolódásra, a sátorozásra, grillezésre, a koncertek utáni hajnalig tartó bulikra. A magyar fiatalok a szomszédos megyékből is készülnek Kaszojára. Jó hangulatúnak ígérkezik az április 28.–május 1. közötti rendezvény rendezvény, hiszen a szervező Aradi Magyar Ifjúsági Szervezet idén 25 éves, és a házigazdák meg akarják adni a módját.

Szombaton Sterbinsky és Walston, Dér Heni és Lotfi Begi, majd vasárnap Dj Flower és L.L. Junior fognak fellépni, de persze a koncertek utáni bulik sem fognak elmaradni. A helyek a házikókban már beteltek, de mint minden évben, lehetőség van a sátorozásra (a sátorjegy a rendezveny teljes idejére 20 lej/fő).

További részletekért érdemes követni az AMISZ Facebook oldalát illetve a Kaszoja Fesztivál eseményét. A rendezvény támogatói az RMDSZ, a Communitas Alapítvány, az Arad Megyei Kulturális Központ, a Fornetti Románia, az Exe Plus és a Neordiccs Kft.

 

This Post Has 0 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Back To Top