skip to Main Content
PÁL NORBERT MARADT AZ AMISZ ELNÖKE

PÁL NORBERT MARADT AZ AMISZ ELNÖKE

Újabb két évre Pál Norbertet választotta meg elnöknek az Aradi Magyar Ifjúsági Szervezet küldöttgyűlése. A szombati tisztújításon két elnökjelölt volt, a szervezetet eddig vezető Pál Norbert mellett Wager Evelyn jelentkezett a tisztségre.

Az RMDSZ Arad megyei szervezetének székházában tartott tisztújítás volt az AMISZ történetének legnagyobb létszámú küldöttgyűlése – mondta Pál Norbert leköszönő elnök –, hiszen 37-en vettek részt, köztük a zimándújfalui, a nagyzeréndi és kisiratosi fiókszervezetek, illetve az aradi Csiky Gergely Főgimnázium Diáktanácsának delegáltjai is.

A jelenlévőket üdvözlő Faragó Péter parlamenti képviselő, Arad megyei parlamenti képviselő arra biztatta az AMISZ-sokat, hogy az ifjúsági szervezetet „kinőve” se távolodjanak el a közélettől, s maradjanak az Arad megyei magyarság aktív tagjai.

Pál Norbert vetített képes előadással számolt be két és fél éves mandátumáról, kiemelve, hogy sikeres volt az AMISZ arculatváltása, s növelni tudták a tagság és a fiókszervezetek számát.

Ezt követően a két elnökjelölt – a szervezetet eddig vezető Pál Norbert és Wager Evelyn – mondta el kortesbeszédét, amit tiktos szavazás követett. Ennek eredményeként 22:15-ös szavazataránnyal Pál Norbert maradt újab két évre az AMISZ elnöke, de javaslatára a jelenlévők egyhangúlag megválasztották elnökhelyettesnek Evelynt.

A tisztújító küldöttgyűlésen megválasztották a többi vezető tisztségeket betöltőket is. Ügyvezető elnök maradt Csillag Adrián, gazdasági alalenök lett Albert Rita, a titkár pedig Szabó Beatrix. A további alelnökök: Wager Richárd, Csipkár Noémi, Strifler Antal, Szántó Ruben és Rostás Szandra.

This Post Has 0 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Back To Top